Lectura de 2 min 5

Consells per estalviar llum aquest nadal!

foto perfil

S'acosta el Nadal, temps de celebració, reunions familiars i algun que un altre desfasament. I no només gastronòmic, sinó d'energia. És per això que en Lumisa volem ajudar-te a estalviar energia i diners aquest Nadal. 

Més que en qualsevol altra època de l'any, en aquestes dates tan assenyalades és com més gran consum energètic realitzem durant l'any. Tenint en compte la il·luminació nadalenca, la calefacció a causa d'aquests mesos més freds, entre uns altres. 

Per això us donarem una sèrie de consells que us ajudessin amb la factura de la llum.

Apaga els aparells electrònics si celebreu les festes fora de casa

Si ets dels quals passen el nadal fora de casa recorda apagar els aparells electrònics que no vagis a usar, excepte la nevera és clar que podràs posar en manera vacances. D'aquesta manera evitaràs la manera Stan by el qual segueix consumint energia innecessàriament.

Substitueix les llums de Nadal antigues per altres més eficients

Aposta per il·luminació LED eficient en tota la teva llar la qual representa un estalvi real en la factura de la llum. I si vols decorar l'arbre nadalenc compra il·luminació eficient per a això, la teva butxaca ho agrairà.

Apaga les llums de l'arbre de Nadal o la decoració quan et vagis a dormir

Limita't a encendre-les quan estigueu a casa i pugueu gaudir de l'ambient nadalenc creat amb les llums. 

Crea un ambient amb veles

Si el que vols és crear ambient festiu, una altra opció són les veles.Que a més de no gastar llum aconseguireu cert romanticisme, encara que sempre amb certa precaució i quan no hi hagi nens a casa.

Mantingues la teva llar ben aïllada!

Mantenir la calor dins del teu habitatge és primordial per no haver de fer tant ús a la calefacció i així no gastar de més. Un dels trucs més assequibles és el tèxtil, així com cortines, catifes i sobretot tancar les finestres i portes. 

Posa el rentavaixella

Encara que creguis que és un mite, el rentavaixella és més barat perquè gasta menys aigua, i quan el termòstat és elèctric, menys electricitat.

Estalvia més amb la teva tarifa de discriminació horària

Si ets dels quals va contractar discriminació horària per al teu habitatge, i tenint en compte que les hores de baix consum van des de les 10 de la nit fins a les 12 del matí, cuina i realitza tasques que requereixin energia elèctrica en aquest horari.

Tags
foto perfil Lumisa Energías
Lumisa Energías

Lumisa Energías es una comercializadora de energía eléctrica que opera en el Mercado Eléctrico Español fundada en 2012 por empresarios con una visión de utilizar la tecnología y los datos para ofrecer una energía asequible a hogares y negocios.

Tens dubtes?

Resol els teus dubtes a través del nostre canal d'atenció al client.