Estàs en un procés online 100% segur

Baixa del subministrament

La baixa del subministrament implica el tall del subministrament elèctric del seu habitatge o negoci. Si en algun moment posterior es decideix tornar a donar d'alta el subministrament, s'hauran d'afrontar els costos regulats pel Reial decret 1995/2000. Te'ls enumerem aquí.

Es recomana sol·licitar la baixa si un punt de subministrament estarà deshabitat o sense ús durant un període de temps considerable. Recorda que en cas d'existir deutes pendents del punt de subministrament no es podrà realitzar la baixa del servei.

Dades del subministrament

Dades del client

No es válido

(*) Dades obligatòries

Dades de la Baixa

La baixa del subministrament estarà condicionada a la signatura del contracte, una vegada realitzada la signatura, s'iniciarà la gestió a través de la Distribuïdora, donant com a mínim els 5 dies hàbils d'antelació, conforme la normativa.

(*) Dades obligatòries

Confirmació

Tipus de signatura*
Signatura a través d'una plataforma en línia mitjançant verificació OTP (One estafi password), clau que rebrà en el telèfon movil

Les dades personals recaptades en aquest formulari web seran tractats per COMPANYIA LUMISA ENERGIES, S.L., en la seva condició de responsable del tractament, per al manteniment, desenvolupament i gestió de la relació contractual.

(*) Dades obligatòries