Acomiada't de la calefacció a gas amb l'Aerotèrmia i redueix les teves despeses energètiques

Descobreix com els nostres serveis d'Aerotèrmia poden transformar la teva llar en un espai més eficient

Els nostres beneficis

El sistema d'Aerotèrmia pot generar fins a tres vegades més energia de la que consumeix a l'eficientment aprofitar l'energia tèrmica de l'aire exterior, proporcionant calefacció, refrigeració i aigua calenta.

Estalvi

Redueix les teves despeses energètiques amb els nostres sistemes d'aerotèrmia, que són més eficients que els sistemes tradicionals.

Instal·lació a mesura

Comptem amb professionals altament capacitats per a instal·lar el teu sistema d'aerotèrmia.

Energia neta

Contribueix a cura del medi ambient en utilitzar una font d'energia renovable i reduir les emissions de carboni.

Subvencions i ajudes

Aprofita les subvencions i ajudes per a instal·lar Aerotèrmia amb un estalvi de fins a 3.000 €

Què oferim?"

Si estás buscando una solución completa para tu hogar, nuestra opción de Calefacción, Refrigeración y Agua Caliente Sanitaria (ACS) es la elección perfecta.

Calefacció
Calefacció

La bomba de calor aprofita l'energia tèrmica de l'aire exterior, utilitzant-la per a escalfar l'aire en el sistema de calefacció.

Refrigeració
Refrigeració

L'aerotèrmia de refrigeració aprofita l'energia tèrmica de l'aire per a refredar espais de manera eficient.

Aigua
Aigua calenta sanitària

Tindràs aigua calenta disponible quan la necessitis, sense augmentar les teves despeses energètiques.

KOSNER

Instal·la Aerotèrmia amb el sistema Kosner

A Lumisa confiem en la gamma de aertoermia de Kosner per a oferir solucions d'alta qualitat. El sistema més eficient per a escalfar o climatizar espais que utilitza l'aire com a font d'energia. Una única solució per a totes les demandes d'energia (calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària) i fins a un 70% menys en la teva factura de la llum.

Kosner

Com realitzem la teva instal·lació d'aerotèrmia?

La nostra instal·lació d'aerotèrmia és una solució avançada que canviarà la forma en què experimentes la climatització en la teva llar o negoci.

Avaluació inicial
Realitzem una avaluació exhaustiva de les teves necessitats i el teu espai per a determinar la millor solució d'aerotèrmia per a la teva llar o negoci.
Selecció d'equip
Seleccionem acuradament el sistema d'aerotèrmia que s'adapti als teus requisits de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.
Assessorament en subvencions i bonificacions
T'ajudem a trobar les subvencions i deduccions sobre l'IRPF disponibles en la teva zona, beneficiant-te de fins a 3.000 € per instal·lació a través dels Fons Europeus Next Generation.
Instal·lació professional
El nostre equip altament capacitat instal·la el sistema d'aerotèrmia en la teva propietat, assegurant un rendiment òptim i eficiència energètica.
Posada en marxa
Una vegada instal·lat, configurem i posem en marxa el sistema d'aerotèrmia perquè estigui llest per al seu ús immediat.
Gaudeix de l'eficiència energètica 🎉
Una vegada completada la instal·lació i configuració, podràs gaudir d'un ambient còmode i sostenible en la teva llar o negoci, amb estalvis significatius en el teu consum energètic.
Finançament

Finança el teu sistema d'aerotèrmia en còmodes quotes

LUMISA a través de l'entitat BBVA i subjecta a la seva autorització, facilita el pagament del cost de la instal·lació del sistema d'aerotèrmia i dels equipaments.

Preguntes freqüents

L'Aerotèrmia és un sistema avançat de climatització i calefacció que utilitza l'energia tèrmica present en l'aire exterior per a regular la temperatura interior d'un edifici.

El seu funcionament es basa en el principi d'una bomba de calor, que extreu la calor de l'aire circumdant, fins i tot en condicions de baixa temperatura, i el trasllada al sistema de calefacció de l'habitatge. Aquest procés implica la compressió i expansió d'un refrigerant per a transferir eficientment la calor de l'exterior a l'interior.

El cost de la instal·lació d'aerotèrmia pot variar segons les necessitats específiques de la seva llar o empresa. Contacta'ns a través del nostre correu d'atenció al client atcliente@lumisa.es per a obtenir un pressupost personalitzat que s'ajusti als seus requisits de calefacció i aigua calenta.

Sí, facilitem opcions de finançament a través del Banc BBVA per a fer més accessible la transició a sistemes d'aerotèrmia. El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a aprofitar els avantatges de l'energia renovable de manera assequible.

Pot sol·licitar un pressupost fàcilment posant-se en contacte amb el nostre equip d'atenció al client en atcliente@lumisa.es. Proporcioni detalls sobre la seva llar o empresa perquè puguem oferir-li la millor solució.

Existen distintos tipos de ayudas y subvenciones para los sistemas de aerotermia, puesto que es una tecnología que reduce el gasto energético y está preparada para la transición energética. Aprovecha las siguientes subvenciones y ayudas para instalar Aerotermia:
  • Deducción sobre el IRPF. Al instalar aerotermia entre octubre de 2021 y diciembre de 2024 podrás deducir hasta 3.000 € sobre el IRPF en la declaración de la renta.
  • Los Fondos Europeos Next Generation, destinados a la recuperación económica, están posibilitando que las Comunidades Autónomas otorguen subvenciones para la implementación de sistemas de aerotermia, con un monto de 500€/kW, hasta un límite máximo de 3.000€ por instalación. Aunque el plazo para el año 2023 podría haber concluido, es común que se realicen convocatorias anuales.

No, encara que tots dos sistemes poden utilitzar tecnologia de bomba de calor, l'aerotèrmia està dissenyada per a calefacció, aire acondicioando i aigua calenta sanitària, mentre que l'aire condicionat se centra específicament a refredar l'aire.

Un Fancoil és un dispositiu utilitzat en sistemes d'aerotèrmia per a distribuir l'aire condicionat o la calefacció de manera eficient en un espai interior. Funciona mitjançant un ventilador que fa circular l'aire a través d'una bobina.

ACS es refereix a l'Aigua Calenta Sanitària. Els sistemes d'aerotèrmia poden proporcionar aigua calenta per a ús domèstic, proveint aixetes, dutxes i altres punts d'aigua calenta en la llar.

Pot integrar-se amb sistemes existents, però és important consultar amb un professional per a avaluar la compatibilitat i realitzar les adaptacions necessàries.

Sí, l'aerotèrmia pot funcionar amb sistemes de radiadors convencionals. No obstant això, és possible que sigui necessari adaptar o canviar alguns elements del sistema per a optimitzar el seu rendiment.

En triar la nostra empresa, es beneficiarà de sistemes eficients i sostenibles que redueixen el consum energètic i disminueixen la seva petjada de carboni. A més, pot gaudir d'estalvis a llarg termini en els seus costos d'energia.

Sí, oferim solucions integrals que inclouen la instal·lació d'aerotèrmia, panells solars i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Podem personalitzar un pla que s'adapti a totes les seves necessitats energètiques.