Bateria Virtual

Amb la nostra Bateria Virtual autoconsum podràs aprofitar al màxim els excedents de la teva instal·lació fotovoltaica i estalviar fins al 100% de la teva factura de llum.

Els nostres beneficis

La nostra Bateria Virtual és una guardiola on podràs acumular els excedents de l'energia generats i no compensats per la teva instal·lació fotovoltaica. Aquests excedents (kWh) es convertiran en un saldo en euros. D'aquesta manera podràs utilitzar el saldo acumulat en la Bateria Virtual per a disminuir la teva pròxima factura de llum dels teus subministraments.

Estalvi

Acumula els teus excedents en la Bateria Virtual i compensa-ho en les teves pròximes factures de llum amb Lumisa.

Sense caducitat

L'energia generada i no compensada per la teva instal·lació no caduca. Podràs usar-la quan vulguis!

Excedents

Compensem els excedents de l'energia generada i no consumida que guardis en la teva Bateria Virtual a 0,08 €/kWh.

TOTALMENT GRATUÏT

Servei gratuït

A Lumisa no et cobrem res pel servei de Bateria Virtual. Amb el nostre servei podràs estalviar al màxim en la teva instal·lació fotovoltaica. No et cobrarem despeses de gestió ni cancel·lació en les teves factures de llum. No ho dubtis més i activa el servei de Bateria Virtual.

Com funciona?

A partir d'ara no sols podràs compensar els teus excedents d'energia de la teva instal·lació fotovoltaica en la xarxa elèctrica, sinó que a més que podràs acumular tots els excedents generats i no compensats i estalviar fins al 100% en la teva factura de llum.

Activació automàtica de la Bateria Virtual
Si tens una instal·lació fotovoltaica nosaltres ens encarregarem d'activar-ho automàticament perquè puguis beneficiar-te del servei.
Produeix energia en la teva instal·lació
La teva instal·lació fotovoltaica produeix energia durant les hores de llum. Part d'aquesta energia és consumida en el teu habitatge o negoci, i l'altra part es destina a la compensació d'excedents.
Acumula saldo en la Bateria Virtual
La resta dels excedents que no han pogut ser compensats seran acumulats en la teva Bateria Virtual, i es convertiran en un import en euros.
Estalvia en la teva factura de llum
Una vegada acumulat el saldo en la teva Bateria Virtual o guardiola, podràs gastar-lo en la teva pròxima factura de llum de Lumisa. També podràs transferir-ho a altres subministraments, sempre que siguis el teu el titular.
Gaudeix de tots els seus beneficis 🎉
Podràs estalviar fins al 100% en la teva factura de llum. I si així i tot no has gastat el teu saldo de la Bateria Virtual, podràs acumular-ho per a les següents factures, ja que aquest saldo no té caducitat.
LUMISOLAR

Descobreix la nostra botiga Lumisolar especialitzada en la venda de productes fotovoltaics

Preguntes freqüents

Els únics requisits que hauràs de complir per a gaudir del servei de Bateria Virtual seran tenir un contracte amb Lumisa Energies i disposar d'una instal·lació fotovoltaica que estigui acolliment a compensació simplificada.

El servei de Bateria Virtual és automàtic, nosaltres ens encarregarem d'activar-ho automàticament sempre que compleixis amb els requisits per a beneficiar-te del servei.

No, el servei de Bateria Virtual és totalment gratuït perquè puguis aprofitar els teus excedents al màxim i estalviar en la teva factura de llum.

Compensem els excedents de l'energia generada i no consumida que guardis en la teva Bateria Virtual a 0,08 €/kWh.

El límit de la compensació en la teva factura de llum és quan el teu consum arriba a 0 €.

Sí, sempre que mantinguis la titularitat del contracte de subministrament d'electricitat al teu nom.

No, els excedents acumulats en la Bateria Virtual no tenen data de caducitat. Sempre que tinguis contracte amb nosaltres, podràs usar-los quan vulguis. Però recorda que si et dones de baixa, hauràs de gastar-los abans de finalitzar el teu contracte per a no perdre'ls.

Si, encara que la teva instal·lació fotovoltaica disposi d'una bateria física, amb la Bateria Virtual podràs aprofitar també els excedents que genera la teva instal·lació quan la teva bateria física ja estigui plena.

No, podràs cancel·lar-ho quan vulguis i no aplicarem despeses de cancel·lació.