Tens alguna incidència?

Si tens incidències en el teu subministrament t'ajudem a resoldre'ls o posa't en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals d'atenció al client.

Tens una avaria?

En Lumisa com a Comercialitzadora d'energia, centrem la nostra activitat en la compra d'energia en el mercat elèctric. Les línies de distribució i manteniment de l'electricitat són propietat de les Empreses distribuïdores.

Mapa distribuidoras

Telèfon d'avaries
Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa 900 850 840
Aragó, Castella i Lleó, Navarra 900 848 900
Catalunya 800 760 706
Illes Balears 900 849 900
Illes Canàries 900 855 885

Telèfon d'avaries 900 171 171

Telèfon d'avaries 900 333 999

Telèfon d'avaries 900 907 001

Telèfon d'avaries 900 101 051
Qualsevol incidència en el subministrament serà responsabilitat de l'empresa distribuïdora. Les empreses distribuïdores disposen de telèfons d'atenció al client per al cas d'avaries on pots contactar per a solucionar qualsevol problema relacionat amb el subministrament elèctric.

Tens alguna incidència?

Recorda que abans de realitzar una reclamació, pots consultar els dubtes més freqüents sobre els teus contractes i ajudar-te de manera més fàcil i ràpida.

Si no has rebut la teva factura, pots unir-te a Lumisa registrant-te en la Àrea Client , on podràs visualitzar totes les teves factures ja emeses i descarregar-te-les quan desitgis. Existeixen diverses raons per les quals no hagis rebut la teva factura. Una d'elles és que la factura fins i tot no hagi estat emesa. Si, per contra, ha estat emesa:
 • Factura digital: si tens activat el servei d'enviament per correu electrònic, és possible que es trobi en l'apartat de correu no desitjat. També pots comprovar en la teva Àrea Client que l'adreça d'email on t'estem enviant la factura és la correcta.
 • Adreça postal errònia: comprova que la direcció facilitada és correcta i completa.
 • El contracte no està actiu: només s'emeten factures de contractes actius.

Probablement la teva lectura és estimada, ja que no s'ha pogut accedir al teu comptador. Per a regularitzar la lectura, serà necessari que ens facilitis la lectura telefonant-nos al 900 811 473 o a través del correu electrònic atcliente@lumisa.es, indicant-nos també el seu número CUPS.

 • Consum excessiu a causa d'un pic estacional (aire condicionat, calefacció…)
 • Lectura estimada
 • Diversos mesos facturats alhora
 • Descompte no aplicat
 • Penalització per excés de potència en el cas dels clients amb tarifa 3.0A

Si tens dubtes sobre algun concepte de la teva factura, tenim unes faqs on t'ho expliquem detalladament.

Mitjançant finestreta bancària o transferència, el pagament d'una factura no es fa efectiu fins que passen 3 dies laborables.

L'impagament de qualsevol factura reportarà interessos de demora, així com despeses de gestió administrativa generats per la posterior reclamació al Client del deute impagat corresponent a un import de trenta-cinc euros (35€), segons el que s'estableix per a això en la llei de lluita contra la morositat Llei 3/2004 de 29 de desembre. A més, en el supòsit de produir-se dos o més devolucions consecutives o alternes per impagament de les factures, s'enviarà la factura a l'adreça facilitada pel Client per al seu pagament en qualsevol de les entitats que es facilitin per part de LUMISA traslladant-se al client les despeses bancàries ocasionades per la devolució d'aquesta. Pots consultar l'apartat 6.5 de les Condicions Generals.
De conformitat amb el que es preveu en el Dret Europeu, s'informa de l'existència de la plataforma de resolució de litigis en línia de la Comissió Europea, accessible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Tens alguna incidència?

No has trobat una solució? Envia'ns una reclamació

Drets LOPD

La normativa de protecció de dades permet que puguis exercir davant el responsable del tractament els teus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió (“dret a l'oblit”), limitació del tractament, portabilitat i de no ser objecte de decisions individualitzades.

Tens el dret de dirigir-te al responsable del fitxer amb la finalitat de sol·licitar-li la següent informació:

 • Si les dades de caràcter personal estan sent objecte d'algun tractament.
 • La finalitat del tractament.
 • Informació sobre l'origen de les dades i les cessions realitzades a tercers.

Podràs sol·licitar al responsable del fitxer que rectifiqui les teves dades. A més, podràs sol·licitar que es cancel·lin les teves dades personals.

Podràs oposar-te al fet que un tercer utilitzi les teves dades de caràcter personal llaura qualsevol tractament.

Podràs sol·licitar en un únic document totes les dades que s'han recollit sobre ell.

Podràs sol·licitar que les teves dades només siguin utilitzats amb determinats fins.

Podràs sol·licitar la no recepció de comunicacions comercials.

Pots exercitar els teus drets a través del nostre formulari, sol·licitant l'Accés, Rectificació, Cancel·lació, Oposició, Client Robinson, Supressió, Portabilitat de les dades i Limitació al tractament.

Tota reclamació rebuda és registrada en els nostres sistemes informàtics i el client pot requerir informació sobre la mateixa en qualsevol dels canals indicats. COMPANYIA LUMISA ENERGIES, S.L. es compromet a contestar tota reclamació en el termini més breu possible, que no serà superior a un mes des de la data de recepció de la mateixa en el nostre centre d'atenció de reclamacions. Aquesta contestació té per objecte informar el client de les accions que s'han pres o es realitzaran per a solucionar la incidència objecte de la reclamació. La contestació no implica necessàriament la solució de la incidència, ja que en moltes ocasions pot requerir accions en les quals el temps superi el fixat per a la contestació.